Personvern

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra brukerne av nettsiden vår, og hva vi benytter dem til.

Hos Big Horn Steak House Norge AS har vi som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet.

Informasjonskapsler

Big Horn Steak House Norge AS benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår, bighorn.no, samtykker du til dette.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger
BIG HORN STEAK HOUSE NORGE AS
Bygdøy allé 111A
0273 OSLO
Tlf: 948 93 648
E-post: post@bighorn.no
Org. nr: NO 879 330 602

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:
Kilde: Bighorn / eZ
Formål: Håndtere status gjennom ditt besøk på nettsiden.
Informasjonskapsler: PHPSESSID
Varighet: Session

E-postkommunikasjon
All e-post som sendes til post@bighorn.no og våre øvrige e-poster, lagres i vårt mailsystem. Korrespondansene ligger lagret så lenge det er en hensikt knyttet til kundeforholdet eller henvendelsen. All e-post informasjon håndteres kun internt hos Big Horn Steakhouse, og deles ikke med noen tredjeparter.

Personlige opplysninger
Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold eller samarbeid består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom personopplysningene blir behandlet i strid med reglene.

Ansvarlig databehandler
Det er til enhver tid daglig leder i Big Horn Steak House Norge AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroll med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.
Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på post@bighorn.no eller ringe 948 93 648.

Hosted by Norse Digital