Big Horn Steak House Trysil
Big Horn Steak House Trysil
Big Horn Steak House Trysil

Trysil

I løpet av sommeren og høsten har det skjedd store ting på Big Horn og Loftet. Både restauranten og Loftet  har blitt totalrenovert.  Daglig leder Stefan Öhlin  er klar for å ta i mot både gamle og nye gjester. 

I dag åpner restauranten, som har blitt super-trendy, med lekkert interiør i kobber, stål og stein. Men det er slett ikke bare interiøret som er nytt.

- Vi har pusset opp alt, sier eier Stefan Öhlin, og forteller at Big Horn-konseptet består. Enkelte konsepter skal ganske enkelt ikke forandres så mye på.

Slapp av med en god drink

Ellers står nyhetene i kø. Restauranten, som tidligere kun hadde base i første etasje, har utvidet med sitteplasser også i andre etasje, og det er totalt plass til hele 200 personer.

- Du skal kunne komme innom oss og bare ta en øl eller en kakao, sitte foran peisen og ta en pause fra skikjøringa, eller nyte en deilig tapas og et godt glass vin, sier Stefan.  Kanskje du vil sjekke ut Trysils beste Gin & Tonic-meny eller prøve en av de 20 spennende nye ølsortene på menyen?

Born to ski

- Mange av ølsortene er fra svenske mikrobryggerier, vi har spesielt stor tro på ølen "Born to ski" - som du ikke kommer til å få kjøpt noen annen plass i Norge. Den franske varianten av Glühwein, nemlig "vin chaud" passer perfekt etter en dag i bakken .

- Barnslig godt, ler Stefan. Det er ikke valgmulighetene det skal stå på!

Et sted som passer for alle

Fredag og lørdag vil en DJ sette toner til den gode atmosfæren i restauranten, og senere på kvelden er baren på Loftet et naturlig sted å fortsette aftenen.

- Vi skal være et sted som passer for alle, sier Stefan. På dagtid sendes det sport på storskjermen.

Stab med lang erfaring

Big Horn har 10 fast ansatte, og denne sesongen kan restauranten skilte med ny kjøkkensjef, som kommer rett fra Big Horn på Aker Brygge. Stefan er sikker på at den erfarne staben vil bidra til å løfte kvaliteten til nye høyder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt oss

Telefon 62 45 23 55
Telefaks
E-post trysil@bighorn.no

Besøksadresse:
Trysil turistsenter, 2420 Trysil

Åpningstider

Mandag - Lørdag 11:00 - 21:00

Søndag 11:00 - 17:00

Kart

Bordbestilling

Her kan du sende inn en forespørsel på et bord. Vi vil besvare deg så snart vi har mulighet.

26.05-2018 21:00

Ring oss direkte på telefon 62 45 23 55 ved reservasjoner som gjelder bord for mer enn 10 personer, lengre perioder enn 2.5 time eller ved andre spesielle behov.

*
*
*
*
 
Hosted by Norse Digital