Arrangere selskap eller middag?

Vi kan hjelpe deg med å arrangere selskap, avslutninger og jubileer. Sammen setter vi opp en meny og finner en hyggelig ramme for ditt arrangement. Send en mail til din lokale restaurant så får du et tilbud på hva vi kan servere.

BARNA SPISER GRATIS PÅ SØNDAGER

Barn under 12 år spiser gratis fra vår barnemeny pr. voksen som bestiller hovedrett. Barna får også gratis is og barnefilm. Filmutvalget varierer, filmene er tillatt for barn i alle aldre.

Asker

Kirkeveien 212, 1383 Asker

66 9 0 00 3 0

asker@bighorn.no

Mandag-torsdag: kl. 16.00-22.00
Fredag-lørdag: kl. 16.00-23.00
Søndag: kl. 15.00-22.00

Se menyReserver bord

Vår Big Horn Steak House restaurant i Asker holder til i topp moderne lokaler i det nye Kulturhuset i Asker sentrum. Interiøret er åpent med panoramavinduer med utsikt mot torget og peis for lun atmosfære. Restauranten har plass til 102 personer og vi har muligheten til å sette sammen lang bord til større selskap i tillegg til at vi har "VIP plass" til inntil 10 personer bak peisen hvor man kan sitte litt avskjermet. Dette hyggelige spisestedet passer perfekt til julebord, bursdagsfeiringer, forretningsmiddager eller middag med familie og venner. Du kan også nyte en aperitiff før måltidet i restaurantens bar. Stor uteservering på terrassen om sommeren med kveldssol med plass til 50 personer.