KONFIRMASJON

Unngå stress og kom til dekket bord hos oss på Big Horn Sandnes. I 2.etg har vi plass til 40 gjester. Vi setter opp 3-retters meny etter konfirmantens ønsker, og dere kan ta med egne kaker om dere vil.
Send oss en forespørsel via e-post.

Arrangere selskap eller middag?

Vi kan hjelpe deg med å arrangere selskap, avslutninger og jubileer. Sammen setter vi opp en meny og finner en hyggelig ramme for ditt arrangement. Send en mail til din lokale restaurant så får du et tilbud på hva vi kan servere.

Greater Omaha - entrecote i verdensklasse

Amerikansk kvalitetsbiff. Verdenskjent for sin rike marmorering, smak og mørhet. 300 g Entrecôte serveres med béarnaisesaus, aspargres, valgfritt tilbehør og poteter. 449,-

Sandnes

Vågsgaten 33, 4306 Sandnes

51 66 97 77

sandnes@bighorn.no

Mandag-lørdag: kl. 16.00-22.00
Søndag: kl. 14.00-21.00

Se menyReserver bord

Vår Big Horn Steak House restaurant i Sandnes ligger innerst i Vågen. Restauranten i Sandnes er moderne, varm og stilren restaurant med utsikt over havna. Lokalene er innredet i ekte materialer som tre, skinn, panel, glass og stål med flotte freskoer over temaet ”okse” malt direkte på veggene. I vår restaurant i Sandnes kan både familier, venninnegjengen og ”reale” mannfolk føle seg hjemme! Er du i Sandnes i forretninger eller har besøk av kunder? Restaurantens 8-manns bord som står inne i «pipa» egner seg godt til å kombinere møte med middag.