Elsker du julebord like mye som oss? Da har du kommet til riktig sted! Nå er det ikke lenge til vi finner fram julepynten og gjør oss klare til å servere deg en real biffopplevelse i en koselig og høytidspreget atmosfære. Les mer om booking hos oss her.

 

Våre julebord

Kom i julestemning hos oss med kollegaer, familie og venner. Vi i Big Horn hjelper deg gjerne med å organisere årets julebord, både for små og store grupper. Flere av våre restauranter har lukkede rom for private selskaper. Ta kontakt med ønsket restaurant for et skreddersydd tilbud basert på dine preferanser.

Maten du elsker

Entrecôte, ytrefilet, indrefilet, spareribs, bakt potet og bèarnaisesaus – hos oss skreddersyr du måltidet akkurat slik du vil ha det. Velg den hovedretten som frister mest og sett sammen med tilbehør, saus og poteter etter eget ønske – det kaller vi et realt julebord! Enkelte av restaurantene våre tilbyr også tradisjonell julemat.

For jobben, vennegjengen eller familien

Uansett om du ønsker en rolig og intim samling med familien, eller god stemning med kollegene eller vennegjengen din, kan vi hjelpe deg! Rund av 2023 og ønsk 2024 velkommen med deilig mat, drikke og fantastisk atmosfære sammen med de du er glad i.

 

Velg den destinasjonen som passer deg best og ta kontakt med restauranten for et skreddersydd tilbud:

Julebord i Oslo / Aker Brygge eller Møllergata

Julebord i Bergen

Julebord i Drammen

Julebord i Haugesund

Julebord i Harstad

Julebord i Kongsberg

Julebord i Kristiansand

Julebord i Larvik

Julebord i Lillestrøm

Julebord Big Horn Steakhouse