pil for å scrolle ned

Best på biff

Vi er stolte av våre lange tradisjoner og gode råvarer. Vårt kjøtt er hovedsaklig Gilde Extra fra Nortura, kyllingen fra Indre Smaalenene i Østfold og laksen er premium laks fra Frøya. En av våre favoritter er indrefilet med hummerhale, asparges og bernaisesaus. Velkommen til en god biffopplevelse!

En god biffopplevelse

Det er mer smak i en rå biff enn i godt stekt og det er mer smak i en entrecote enn i en indrefilet. En god biffopplevelse hos oss er Rib eye bone som er en vellagret marmorert Entrecote kam. Den serverer vi med med sautert rødløk, asparges og valgfrie poteter.

seksjonsbilde 1

Råvarene i fokus

Vårt kjøtt er hovedsaklig Gilde Extra fra Nortura. Det er mer smak i en rå biff enn i en godt stekt biff. og kraftigere smak i en entrecote enn i en indrefilet.

seksjonsbilde 2

Valget er ditt

Hos Big Horn kan du sette sammen ditt eget måltid. Du skreddersyr måltidet tilpasset dine ønsker. Velg din favoritt blant hoverdretter og velg deretter tilbehør, saus og poteter. Du bestemmer selvføgelig også hvordan du vil ha biffen din stekt.

seksjonsbilde 3

Uformell stemning

Big Horn Steakhouse har en avslappet og uformell stil, hos oss kan du komme med venner, familien eller på en date. Er dere mange eller skal du arrangere bursdag, avslutning, julebord eller annet? Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt via mail eller telefon.