Forretter

  • No. 1 Snow Crab Roll

    Norsk snøkrabbe servert med syltet fennikkel i briochebrød og potetgull.
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Skalldyr
    189,-
  • No. 2 Kyllingvinger

    Serveres med BBQ-saus og parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    169,-
  • No. 4 Calamaris

    Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.

    • Bløtdyr
    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Selleri
    169,-
  • No. 5 Pil-Pil

    Fresende varme villreker i hvitløk og chiliolje

    • Melk
    • Skalldyr
    189,-
  • No 6. Hvitløksbrød

    Hvitløksbrød med parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Soya
    139,-
  • No. 7 Biff Tataki

    Tynne skiver av indrefilet servert med chimichurrimajones, pastinakkchips, rødløk og honning-glaze

    • Egg
    • Soya
    • Sulfitt
    189,-

Burgers

  • No. 91 Texan BBQ

    Salat, tomat, bacon, rødløk, BBQ-majones og cheddarost.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    279,-
  • No. 92 Parmegiano

    Salat, tomat, bacon, rødløk, cheddarost, parmesan og parmesankrem.

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    279,-
  • No. 94 Chicken Burger

    Grillet kyllingbryst, salat, tomat, rødløk, ranchdressing, og chimichurri.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sulfitt
    279,-

Vegetarburger

  • No. 95 Beyond Burger

    Beyond vegetar burger, hummus, salat, tomat,
    rødløk og coleslaw.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sulfitt
    279,-

Burger ekstra

  • No. 40 Ost

    • Melk
    40,-
  • No. 41 Bacon

    40,-
  • No. 42 BBQ-Mayo

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 45 Glutenfritt brød

    • Egg
    ,-
  • No. 46 Parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Melk
    40,-
  • No. 47 Løkringer

    • Gluten
    • Hvetemel
    60,-
  • No. 39 Aioli

    • Egg
    • Laktose
    40,-

Premium steaks

  • No. 14 Entrecôte 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    369,-
  • No. 15 Entrecôte 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    519,-
  • No. 18 Ytrefilet – Striploin 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    399,-
  • No. 19 Ytrefilet – Striploin 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    529,-
  • No. 21 Indrefilet 150 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    424,-
  • No. 22 Indrefilet 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    529,-
  • No. 23 Indrefilet 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    739,-
  • No. 26 Mexican Pepper Steak 150 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    449,-
  • No. 27 Mexican Pepper Steak 200 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    554,-
  • No. 28 Mexican Pepper Steak 300 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    754,-

Tilbehør

  • No. 43 Gratinert brokkoli

    • Melk
    • Selleri
    60,-
  • No. 44 Maisstuing

    • Melk
    • Selleri
    60,-
  • No. 47 Løkringer

    • Gluten
    • Hvetemel
    60,-
  • No. 48 Sjampinjongstuing

    • Melk
    • Soya
    60,-
  • No. 49 Hummus & Cherrytomat

    • Sesamfrø
    • Sulfitt
    60,-
  • No. 50 Hvitløksbrød

    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Soya
    60,-

Poteter

  • No. 64 Bakt potet

    • Melk
    ,-
  • No. 65 Big Horn poteter

    Friterte potetskiver

    • Gluten
    • Hvetemel
    ,-
  • No. 66 Hvitløksgratinerte poteter

    • Melk
    ,-
  • No. 67 Pommes frites

    • Gluten
    • Hvetemel
    ,-
  • No. 68 Søtpotet fries

    • Gluten
    • Hvetemel
    35,-
  • No. 69 Ekstra poteter

    49,-
  • No. 59 Ekstra smør

    • Melk
    25,-

Ekstra sauser

  • No. 60 Chimichurri

    Argentinsk biffsaus

    • Sulfitt
    40,-
  • No. 61 Peppersaus

    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 62 Bèarnaisesaus

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    40,-
  • No. 63 BBQ-saus

    • Selleri
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 39 Aioli

    • Egg
    • Laktose
    40,-

Andre hovedretter

  • No. 32 Honning- og hvitløkglasert kyllingbryst

    Serveres med asparges, rødløk, chimichurri og valgfrie poteter.

    • Selleri
    • Soya
    • Sulfitt
    309,-
  • No. 33 Spareribs 500 g

    Marinert tynnribbe av svin med coleslaw, BBQ-saus og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    369,-
  • No. 37 Steak Experience (for deling 2 pers)

    Indrefilet, ytrefilet og entrecôte. Serveres med grillet hjertesalat, basillikumaioli, granateplekjerner,
    2 valgfrie tilbehør, béarnaisesaus, peppersaus, chimichurri og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    1298,-
  • No. 111 Big Horn Caesar

    Skiver av grillet kylling på Romanosalat
    med bacon, parmesan, krutonger og husets
    Caesardressing.

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sennep
    259,-

Fra havet

  • No. 38 Grillet laksefilet

    Serveres med asparges, rødløk, sitronsmør, rømme og valgfrie poteter.

    • Fisk
    • Melk
    • Sennep
    • Sulfitt
    364,-

Dessert

  • No. 70 Big Horn Sundae

    Vaniljeis, sjokoladesaus, krem, krokanstrøssel og knust Oreo.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Soya
    149,-
  • No. 71 Red Velvet Cookie Dough

    Varm cookie dough serveres med vaniljeis, eplekompott og bourbon karamell.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Spor av nøtter
    • Sulfitt
    149,-
  • No. 73 Sjokolade fondant

    Serveres med vaniljeis, hasselnøtter og skogsbær.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Soya
    169,-
  • No. 75 Homemade peanut cheesecake

    Hjemmelaget peanøttostekake på sjokoladebunn med hasselnøtter, skogsbær og en klype maldonsalt. Serveres med vaniljeis og bringebærcoulis.

    • Egg
    • Gluten
    • Hasselnøtter
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Peanøtter
    • Soya
    169,-
  • No. 77 Creme brûlée

    Serveres med skogsbær.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    169,-
  • No. 79 Mango- og bringebærsorbet

    Serveres med skogsbær

    • Spor av nøtter
    139,-

Barnemeny

  • No. 53 Davy Crockett Hot Dog

    Wienerpølse i briochebrød servert med valgfrie poteter.

    129,-
  • No. 54 Chicken Indiana Jones

    Kyllingfilet serveres med asparges, rødløk og valgfrie poteter.

    159,-
  • No. 55 Billy The Kid Texas Burger

    Hamburger / osteburger serveres med valgfrie poteter.

    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    159,-
  • No. 56 Buffalo Bill Grillspyd

    100 g ytrefilet serveres med asparges, rødløk, béarnaise og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    179,-
  • No. 57 Calamaris

    Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.

    • Bløtdyr
    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Sennep
    139,-