Indrefilet, pico de gallo, guacamole, jalapeños, rødløks ceviche, røkt paprika & cheddarkrem og grillet tortillas.
Serveres med rosmarin og cheddar toast.
Serveres med salat, BBQ-saus og parmesankrem.
Fritert Kepaløk vendt i husets tempura med røkt paprika & cheddarkrem og baconsyltetøy.
Fresende varme villreker i hvitløk og chiliolje.
Stekte villreker på mangosalat, med et hint av chili.
Salat, tomat, bacon, BBQ-mayo, stekt løk og cheddarost.
Salat, tomat, bacon, cheddarost, parmesan og parmesankrem.
Salat, tomat, rød & grønn chili, jalapeños og røkt paprika & cheddarkrem
Salat, tomat, sitron, pico de gallo, mangocurry.
Fritert aubergine “ras el hanout” burger, salat, tomat, rødløk ceviche, guacamole og hummus. Glutenfritt brød.
Fritert aubergine, hummus, brokkolini, rødvinsjy og valgfrie poteter.
Skiver av grillet kylling på Romanosalat med bacon, parmesan, krutonger og husets Cæsardressing.
Grillet kyllingbryst med rødløk ceviche, brokkolini, mangocurry og valgfrie poteter.
Marinert tynnribbe av svin med coleslaw, BBQ-saus og valgfrie poteter.
Entrecôte, store reker, lammecarrè, pico de gallo, rødløks ceviche, fritert aubergine, løkringer, brokkolini, maiskrem, hummus, béarnaisesaus, rødvinsjy og valgfrie poteter.
Grillet loin av Frøyalaks med maiskrem, brokkolini, rødløk ceviche, rømme og valgfrie poteter.
Big Horns egne friterte donuts serveres med melis og salt karamellsaus.
3 kuler vaniljeis med sjokoladesaus.
Serveres med vaniljeis, hasselnøtter, og skogsbær.
Hjemmelaget peanøttostekake på sjokoladebunn med en klype maldonsalt. Serveres med vaniljeis og bringebærcoulis.
Med skogsbær.
Med mangocoulis og skogsbær.