Bestill årets julebord

Vi ønsker dere velkommen til en gledelig
førjulstid, enten det er med kolleger, venner eller familie. Ved min. 20 til 80 personer kan vi tilby privat rom. Vi kan friste med julebuffet, julemeny eller à la carte. Ta kontakt så hjelper vi gjerne med å arrangere et hyggelig julebord for dere.

Se vår julebuffet her

Julemeny

Fra 15.november er vi i gang med julemenyen. Vi kan friste med alt fra pinnekjøtt og juletorsk til tradisjonell juletallerken. Ta gjerne kontakt så hjelper vi gjerne med å arrangere en hyggelig aften for dere!

Se vår julemeny her

Arrangere selskap eller middag?

Vi kan hjelpe deg med å arrangere selskap, avslutninger og jubileer. Sammen setter vi opp en meny og finner en hyggelig ramme for ditt arrangement. Send en mail til din lokale restaurant så får du et tilbud på hva vi kan servere.

Familiesøndag

Barn under 12 år spiser gratis fra vår barnemeny pr. voksen som bestiller hovedrett. Barna får også gratis is.

Bord dekket med tallerken, glass og meny fra Big Horn Steakhouse, taller
Rød plakat med tekst "se vår julemeny"
selskapsbilde

Kristiansand

Vestre Strandgt. 12, 4610 Kristiansand

38 12 52 85

kristiansand@bighorn.no

Mandag: 16.00-21.00
Tirsdag-torsdag: 16.00-22.00
Fredag: 16.00-23.00
Lørdag: 14.00-23.00
Søndag: 14.00-21.00

Se menyReserver bord

Vår Big Horn Steakhouse restaurant i Kristiansand er et hyggelig spisested som passer for de fleste anledninger; middag med familie og venner så vel som forretningsmiddager, møtevirksomhet og kurs. Restauranten er en del av restauranthuset Rederiet med barer og nattklubb, som kan oppleves både før og etter et uforglemmelig måltid.