HØSTTILBUD: AFTERWORK 222,- OG 3-RETTER 349,-

AFTERWORK 2 retter kr. 222,-
Tilbudet gjelder hver dag før 19.00 180 g. entrecôte med valgfrie poteter og béarnaisesaus. Vaniljeis til dessert
3 RETTER KR 349,-
Forrett: Pil-Pil. Fresende varme villreker i hvitløk og chiliolje. Hovedrett: Indrefilet med blandet salat, béarnaisesaus og valgfrie poteter. Dessert: Crème Brûlée med skogsbær.

Arrangere julebord eller middag?

Vi kan hjelpe deg med å arrangere julebord, avslutninger og jubileer. Sammen setter vi opp en meny og finner en hyggelig ramme for ditt arrangement. Send en mail til din lokale restaurant så får du et tilbud på hva vi kan servere.

Haugesund

Strandgata 130, 5527 Haugesund

52 7 2 90 0 0

haugesund@bighorn.no

Mandag - lørdag: kl. 16.00-24.00*
Søndag: kl. 13.00-224.00
*Kjøkkenet stenger kl. 22.30

Se menyReserver bord

Vår Big Horn Steak House restauarant i Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua midt i sentrum med inngang fra kaien. Lokalene ligger i 2. etasje med flott utsikt over Smedasundet. Uteservering på terrassen om sommeren, i skjul fra nordavinden. Servering for inntil 100 gjester innendørs. Egen ”VIP” avdeling for lukkede selskaper, forretningsmiddager og konferanser. Ved booking av større selskaper (over 12 personer) ber vi dere ta direkte kontakt med oss for å avtale tid, antall og forslag til meny.