Velkommen til Big Horn Steakhouse

Harstad

Vår Big Horn Steakhouse i Harstad ligger sentralt til i den ærverdige Giævergården; en gammel Sveitservilla fra siste halvdel av 1800 tallet. Med lekkert interiør i stilrene lokaler, tilbyr restauranten sitteplasser for opp til 100 personer. På sommeren er uteserveringen i vår flotte sentrumshage åpen.

Dersom dere er flere enn 16 personer, vennligst send e-post til harstad@bighorn.no eller ring 90558077 for å reservere bord!

Åpningstider

mandag

16:00 - 22:00

tirsdag

16:00 - 22:00

onsdag

16:00 - 23:00

torsdag

16:00 - 23:00

fredag

16:00 - 00:00

lørdag

16:00 - 00:00

søndag

16:00 - 22:00

Avvik for åpningstider:

✨🎄Åpningstider Jul & Nyttår🎄✨
Vi holder stengt: 24 - 26 og 31. desember samt 1. januar.
Vi ønsker alle våre gjester en riktig God Jul og velkommen tilbake på nyåret!

Spis hvor du vil

Take away

Våre kampanjer

Under finner du gjeldene kampanjer for Big Horn Steakhouse Harstad.

Se vår meny

Her finner du menyen for Big Horn Steakhouse Harstad. Har du spørsmål til allergener, spør gjerne din servitør.

Forretter

  • No. 1 Snow Crab Roll

    Norsk snøkrabbe servert med syltet fennikkel
    i briochebrød og potetgull.

    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Skalldyr
    189,-
  • No. 2 Kyllingvinger

    Serveres med BBQ-saus og parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    169,-
  • No. 4 Calamaris

    Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.

    • Bløtdyr
    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Selleri
    169,-
  • No. 5 Pil-Pil

    Fresende varme villreker i hvitløk og chiliolje

    • Melk
    • Skalldyr
    189,-
  • No 6. Hvitløksbrød

    Hvitløksbrød med parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Soya
    139,-
  • No. 7 Biff Tataki

    Tynne skiver av indrefilet servert med chimichurrimajones, pastinakkchips, rødløk og honning-glaze

    • Egg
    • Soya
    • Sulfitt
    189,-

Burgers

  • No. 91 Texan BBQ

    Salat, tomat, bacon, rødløk, BBQ-majones og cheddarost.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    279,-
  • No. 92 Parmegiano

    Salat, tomat, bacon, rødløk, cheddarost, parmesan og parmesankrem.

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    279,-
  • No. 94 Chicken Burger

    Grillet kyllingbryst, salat, tomat, rødløk, ranchdressing, og chimichurri.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sulfitt
    279,-

Vegetarburger

  • No. 95 Beyond Burger

    Beyond vegetar burger, hummus, salat, tomat,
    rødløk og coleslaw.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sulfitt
    279,-

Burger ekstra

  • No. 40 Ost

    • Melk
    40,-
  • No. 41 Bacon

    40,-
  • No. 42 BBQ-Mayo

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 45 Glutenfritt brød

    • Egg
    ,-
  • No. 46 Parmesankrem

    • Egg
    • Fisk
    • Melk
    40,-
  • No. 47 Løkringer

    • Gluten
    • Hvetemel
    60,-
  • No. 39 Aioli

    • Egg
    • Laktose
    40,-

Premium steaks

  • No. 14 Entrecôte 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    369,-
  • No. 15 Entrecôte 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    519,-
  • No. 18 Ytrefilet – Striploin 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    399,-
  • No. 19 Ytrefilet – Striploin 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    529,-
  • No. 21 Indrefilet 150 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    424,-
  • No. 22 Indrefilet 200 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    529,-
  • No. 23 Indrefilet 300 g

    Serveres med grillet hjertesalat,
    basillikumaioli, granateplekjerner, béarnaise og
    valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    739,-
  • No. 26 Mexican Pepper Steak 150 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    449,-
  • No. 27 Mexican Pepper Steak 200 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    554,-
  • No. 28 Mexican Pepper Steak 300 g

    Indrefilet med Big Horn peppersaus, rømme, maisstuing, padrón paprika og valgfrie poteter.

    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    754,-

Tilbehør

  • No. 43 Gratinert brokkoli

    • Melk
    • Selleri
    60,-
  • No. 44 Maisstuing

    • Melk
    • Selleri
    60,-
  • No. 47 Løkringer

    • Gluten
    • Hvetemel
    60,-
  • No. 48 Sjampinjongstuing

    • Melk
    • Soya
    60,-
  • No. 49 Hummus & Cherrytomat

    • Sesamfrø
    • Sulfitt
    60,-
  • No. 50 Hvitløksbrød

    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Soya
    60,-

Poteter

  • No. 64 Bakt potet

    • Melk
    ,-
  • No. 65 Big Horn poteter

    Friterte potetskiver

    • Gluten
    • Hvetemel
    ,-
  • No. 66 Hvitløksgratinerte poteter

    • Melk
    ,-
  • No. 67 Pommes frites

    • Gluten
    • Hvetemel
    ,-
  • No. 68 Søtpotet fries

    • Gluten
    • Hvetemel
    35,-
  • No. 69 Ekstra poteter

    49,-
  • No. 59 Ekstra smør

    • Melk
    25,-

Ekstra sauser

  • No. 60 Chimichurri

    Argentinsk biffsaus

    • Sulfitt
    40,-
  • No. 61 Peppersaus

    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 62 Bèarnaisesaus

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    40,-
  • No. 63 BBQ-saus

    • Selleri
    • Sulfitt
    40,-
  • No. 39 Aioli

    • Egg
    • Laktose
    40,-

Andre hovedretter

  • No. 32 Honning- og hvitløkglasert kyllingbryst

    Serveres med asparges, rødløk, chimichurri og valgfrie poteter.

    • Selleri
    • Soya
    • Sulfitt
    309,-
  • No. 33 Spareribs 500 g

    Marinert tynnribbe av svin med coleslaw, BBQ-saus og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    369,-
  • No. 37 Steak Experience (for deling 2 pers)

    Indrefilet, ytrefilet og entrecôte. Serveres med grillet hjertesalat, basillikumaioli, granateplekjerner,
    2 valgfrie tilbehør, béarnaisesaus, peppersaus, chimichurri og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    • Sennep
    • Sulfitt
    1298,-
  • No. 111 Big Horn Caesar

    Skiver av grillet kylling på Romanosalat
    med bacon, parmesan, krutonger og husets
    Caesardressing.

    • Egg
    • Fisk
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Sennep
    259,-

Fra havet

  • No. 38 Grillet laksefilet

    Serveres med asparges, rødløk, sitronsmør, rømme og valgfrie poteter.

    • Fisk
    • Melk
    • Sennep
    • Sulfitt
    364,-

Dessert

  • No. 70 Big Horn Sundae

    Vaniljeis, sjokoladesaus, krem, krokanstrøssel og knust Oreo.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Soya
    149,-
  • No. 71 Red Velvet Cookie Dough

    Varm cookie dough serveres med vaniljeis, eplekompott og bourbon karamell.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Spor av nøtter
    • Sulfitt
    149,-
  • No. 73 Sjokolade fondant

    Serveres med vaniljeis, hasselnøtter og skogsbær.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Soya
    169,-
  • No. 75 Homemade peanut cheesecake

    Hjemmelaget peanøttostekake på sjokoladebunn med hasselnøtter, skogsbær og en klype maldonsalt. Serveres med vaniljeis og bringebærcoulis.

    • Egg
    • Gluten
    • Hasselnøtter
    • Hvetemel
    • Melk
    • Nøtter
    • Peanøtter
    • Soya
    169,-
  • No. 77 Creme brûlée

    Serveres med skogsbær.

    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    169,-
  • No. 79 Mango- og bringebærsorbet

    Serveres med skogsbær

    • Spor av nøtter
    139,-

Barnemeny

  • No. 53 Davy Crockett Hot Dog

    Wienerpølse i briochebrød servert med valgfrie poteter.

    129,-
  • No. 54 Chicken Indiana Jones

    Kyllingfilet serveres med asparges, rødløk og valgfrie poteter.

    159,-
  • No. 55 Billy The Kid Texas Burger

    Hamburger / osteburger serveres med valgfrie poteter.

    • Gluten
    • Hvetemel
    • Melk
    159,-
  • No. 56 Buffalo Bill Grillspyd

    100 g ytrefilet serveres med asparges, rødløk, béarnaise og valgfrie poteter.

    • Egg
    • Melk
    • Selleri
    179,-
  • No. 57 Calamaris

    Fritterte akkarringer servert med aioli og sitronbåt.

    • Bløtdyr
    • Egg
    • Gluten
    • Hvetemel
    • Sennep
    139,-